Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου παγκοσμίως βρίσκεται στην Ελλάδα

To κόστος διαμονής στη Royal Villa του Grand Resort Lagonisi είναι αστρονομικό. Και η κρίση καλά κρατεί... Τι κι αν η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θερίζει; Η Royal Villa του Grand Resort Lagonisi παραμένει το πιο ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου παγκοσμίως. Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, η "βασιλική βίλα" βρίσκεται στην κορυφή των top ten υπερπολυτελών διαμονών σε όλο τον κόσμο, με κόστος που αγγίζει τα 39.000 ευρώ τη βραδιά.
Η Royal Villa φτάνει τα 410 τ.μ. και περιτριγυρίζεται από κήπο 640 τ.μ. Έχει θέα στη θάλασσα, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και χαμάμ, εξωτερική πισίνα, ιδιωτικό μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία και ιδιωτική εξέδρα πάνω στη θάλασσα.
Η Telegraph αναφέρει πως στο δωμάτιο υπάρχει πιάνο και το πακέτο διαμονής διαθέτει ακόμα και πιανίστα. Δεύτερο στη λίστα με τα πιο ακριβά δωμάτια ξενοδοχείου στον κόσμο είναι το Hugh Hefner Sky Villa, στο Palms Casino Resort του Las Vegas, με τιμή διανυκτέρευσης 30.000, και στην τρίτη θέση βρίσκεται το Ty Warner Penthouse, στο Four Seasons της Νέας Υόρκης, με 25.000 ευρώ τη βραδιά. Άλλα μέρη που κοσμούν τη λίστα είναι το Παρίσι, το Ντουμπάι, η Μόσχα, η Γενεύη και οι Μπαχάμες. cosmo.gr