Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Βενιζέλος: Χάρη σε μένα …


Καταϊδρωμένος ο Βαγγέλης προσπάθησε χθες να πείσει ότι είναι όλοι αχάριστοι που του κάνουν επίθεση


«Χάρη σε μένα…». Τουλάχιστον τέσσερις φορές είπε την φράση αυτή ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στο mega προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις για το τι έκανε την λίστα Λαγκάρντ, γιατί την πήρε μαζί του φεύγοντας από το υπουργείο – για το αυτοκίνητο των 750.000 – δεν μας είπε βέβαια – και γιατί δεν έκανε έλεγχο για την πορεία των ερευνών, μιας και ο ίδιος υποστηρίζει ότι έδωσε εντολή να αντλήσει πληροφορίες ο κ. Διώτης από τη λίστα και να τις αξιοποιήσει.

Σε τίποτα από όλα αυτά δεν κατάφερε να δώσει απαντήσεις ο κ. Βενιζέλος, αντίθετα με τη σειρά του επιχείρησε να εκθέσει τους υφισταμένους του, επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

Αντίθετα, εκνευρισμένος και καταϊδρωμένος ο κ. Βενιζέλος ξέσπασε λέγοντας ότι «χάρη σε μένα έχετε τη λίστα» - άραγε ολόκληρη ή επεξεργασμένη αφού άλλα τόσα χέρια – κι ότι εκείνος πάλευε για να πατάξει την φοροδιαφυγή και να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους τροϊκανούς για να βγει από το οικονομικό τέλμα η χώρα. Και φυσικά «χάρη στον κ. Βενιζέλο» … ιδού τα αποτέλεσμα. Τέλος στη φοροδιαφυγή και τέλος στο οικονομικό τέλμα.

Έχεις δίκιο Βαγγέλη … είμαστε αχάριστοι…
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: