Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο & οικονομικό parking για το Ελ. Βενιζέλος! Κερδίστε έως και 50%!


Η λύση έρχεται από την Χ-TRIM για όσους βαρέθηκαν να δίνουν μια ολόκληρη περιουσία σε πάρκινγκ κάθε φορά που ταξιδεύουν. Το νέο πάρκινγ βρίσκεται στο 8ο χλμ. Παιανίας- Μαρκόπουλου.
Για να φτάσετε από Αθήνα βγαίνετε στην έξοδο 20 Αττικής Οδού, προς Κορωπί, στρίβετε στο πρώτο φανάρι αριστερά και το βρίσκετε στα 50 μέτρα. Aν πάλι έρχεστε από Βάρης- Κορωπίου θα το βρείτε αμέσως πριν τον κόμβο της Αττικής Οδού, δεξιά στην Παιανία- Μαρκοπούλου στα 50 μέτρα αριστερά σας.

Οι τιμές κυμαίνονται ωε εξής: 1-2 ώρες 8€, 1-2 μέρες 15€, 2-3 μέρες 22€, 4 μέρες 32€ και 5-7 μέρες 35€ και συγκριτικά με αυτές του αεροδρομίου είναι έως και 50% μικρότερες! Ακόμα, η χρέωση μετά από την πρώτη βδομάδα ανέρχεται στα 4€ ανά ημέρα, ενώ στο αεροδρόμιο η τιμή αυτής της εξυπηρέτησης φτάνει τα 5€ . Παράλληλα το πάρκινγ της X-trim προσφέρει ορισμένα προνόμια στους πελάτες της, όπως δωρεάν και άμεση μεταφορά από και προς τα Terminals, δωρεάν πλύσιμο μετά τις 5 μέρες, δωρεάν wi-fi, απόλυτη ασφάλεια για το όχημά σας και τυχόν επισκευές μικροβλαβών που οφείλονται στην ακινησία.
www.travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: