Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίζουν τους Έλληνες από τους Γερμανούς!


Οι Βρετανοί αποφάσισαν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Ολυμπιακού Χωριού στο Λονδίνο οι Έλληνες από τους Γερμανούς αθλητές, λόγω των πολιτικών διαφορών των δύο χωρών τα τελευταία 4 χρόνια.


Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δίνει μεγάλη βάση στο θέμα της φιλοξενίας των αθλητών, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και χωρίς το παραμικρό.... παρατράγουδο. Εξού και η σαφής οδηγία στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, όπου οι διοργανωτές αποφάσισαν να τοποθετήσουν σε διαφορετικά τετράγωνα τους Έλληνες αθλητές με τους Γερμανούς.

Όπως αποφάσισαν λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν θα γειτνιάζουν οι Ισραηλινοί με τους Ιρανούς, όπως και οι Βρετανοί με τους Αργεντινούς, αφού οι χώρες τους έχουν ανοιχτά θέματα προς επίλυση. Για άλλο λόγο, καμία αποστολή δεν θέλει να γειτονεύει με τους Βραζιλιάνους, αφού κάνουν συχνά πάρτι και δεν αφήνουν κανένα να κοιμηθεί!

Λόγω λοιπόν των παραπάνω και σε συνδυασμό με τα τελευταία πολιτικά γεγονότα, οι Βρετανοί αποφάσισαν να τοποθετήσουν στη μία άκρη του Ολυμπιακού Χωριού την Ελληνική αποστολή και στην άλλη την Γερμανική. Στο Ολυμπιακό Χωριό φέτος θα φιλοξενηθούν 17.000 αθλητές, ενώ σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday αναφέρεται επίσης πως και οι κολυμβητές είναι ανεπιθύμητοι, για τον ίδιο λόγο με τους Βραζιλιάνους: «Μετά το τέλος των αγώνων κάνουν συνεχώς πάρτι», όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Κρις Χέιλ, υπεύθυνος για την φιλοξενία των αθλητών.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: