Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Βγάλτε τα λεφτά απ' τα σεντούκια»


Έρχεται η έκτακτη εισφορά ...σεντουκιού;;;;

Η απόφαση του Eurogroup είναι ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη γι' αυτό και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε όσους είτε έβγαλαν τα λεφτά τους από τη χώρα είτε απλά τα "σήκωσαν" από τις τράπεζες, να τα... επιστρέψουν και τα να «ρίξουν» στην πραγματική οικονομία.


Η συμφωνία για το νέο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα είναι καλύτερη ακόμη κι απ’ ό,τι περίμενε ο ίδιος, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη συνεδρίαση του Eurogroup. Ξεκινάει άμεσα η διαδικασία του PSI και θα ολοκληρωθεί πλήρως την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών.

«Έχουμε ελάχιστες μέρες μπροστά μας για να κάνουμε πολλά πράγματα έως τη Σύνοδο Κορυφής της 29ης Φεβρουαρίου», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που για άλλη μια φορά χρησιμοποίησε δραματικούς τόνους.

«Πίσω από τη σημερινή απόφαση δε βρίσκεται μόνο η προσπάθεια και η δουλειά της κυβέρνησης αλλά και οι αγωνίες, οι θυσίες και οι προσπάθειες του ελληνικού λαού», είπε ο κ. Βενιζέλος, σημειώνοντας πως «αναφέρομαι και σε εκείνους που διαφωνούν και πιστεύουν ότι θα μπορούσε να υπάρχει και μια άλλη λύση».

«Αγωνιζόμαστε για τον ελληνικό λαό για τη σωτηρία της πατρίδας» επανέλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας που μια κυβέρνηση αφαιρεί βάρος, μειώνοντας το χρέος. Και αυτό, όπως είπε, θα μας επιτρέψει να επανέλθουμε στη δημοσιονομική μας σταθερότητα.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: