Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μας δουλεύει ο Κουβέλης;


Ο πολέμιος του Μνημονίου κατηγορεί κόμμα της γερμανικής Αριστεράς επειδή δεν ψήφισε το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα που συνδέεται με το νέο Μνημόνιο!



Είναι προφανές οτι οι δημοσκοπήσεις δεν φτιάχνουν κόμματα.Η Δημοκρατική Αριστερά μπορεί να έχει γίνει trendy κόμμα στους κύκλους των Βορείων Προαστείων αλλά όταν έρθει η ώρα του πολιτικού λόγου, τα πράγματα δυσκολεύουν. Πρόσφατο παράδειγμα η ανακοίνωση του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜΑΡ για την καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, από το γερμανικό κόμμα "Αριστερά". Λίγο πολύ το κόμμα του κ.Κουβέλη τα χώνει στους Γερμανούς ομοιδεάτες του επειδή δεν στηρίζουν τη χώρα μας, ξεχνώντας όμως οτι ούτε η ΔΗΜΑΡ ψήφισε το Μνημόνιο στη Βουλή.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά" (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.
kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: