Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Μέσω fb η αναστήλωση του "Αττικόν" με τη συμμετοχή των πολιτών


Δύο μήνες μετά τα θλιβερά γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου, οι υπεύθυνοι του Αττικόν και Απόλλων άνοιξαν σελίδα στο fb για να ενημερώνουν τον κόσμο σε απευθείας σύνδεση για τα έργα αποκατάστασης. Διαβάστε σχετικά


Πάνω από 390 είναι οι χρήστες του Facebook που έσπευσαν να γραφτούν την πρώτη ημέρα της σελίδας που ανέβασε την Τρίτη η εταιρία Cinemax για το "Αττικόν" και το "Απόλλων".

Δύο περίπου μήνες μετά την εφιαλτική νύχτα της 12ης Φεβρουαρίου και ενώ τρέχουν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση του ιστορικού συγκροτήματος της οδού Σταδίου, η σελίδα του "Αττικόν' και του "Απόλλων" στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μοιάζει με φυσικό επακόλουθο μετά το κύμα συμπαράστασης και υποστήριξης που προκάλεσε ο θλιβερός εμπρησμός.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Η Καθημερινή", η κ. Γιούλη Τσακαλάκη εκ μέρους της Cinemax που λειτουργεί τους δύο κινηματογράφους, δηλώνει:

"Ήταν ένα τεράστιο βήμα, μετά από την τεράστια αγάπη του κοινού. Θέλαμε να ανοίξουμε ένα μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας, για να ξέρουν όλοι σε ποιο σημείο έχουν φτάσει οι εργασίες αποκατάστασης. Να είναι ο κόσμος σε απευθείας σύνδεση με τα έργα".

Στη σελίδα στο facebook, διαβάζουμε:


"Μετά τα καταστροφικά επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου 2012 στην Αθήνα, τα 2 σινεμά επιβίωσαν, με σοβαρές ζημιές. Ο στόχος μας είναι μόνο ένας: ούτε να θρηνήσουμε, ούτε να γκρινιάξουμε. Μόνο να καταφέρουμε το "Αττικόν" και το "Απόλλων" να ξανανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό, το συντομότερο δυνατόν και με αποκατεστημένη την ομορφιά τους και την τεχνολογική τους επικαιρότητα. Κάντε μας παρέα σε αυτή την σελίδα για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στην ανακαίνιση των δυο κινηματογράφων και... για να μην χανόμαστε μέχρι να ξανασυναντηθούμε"...

Για την κα Τσαλακάκη δεν αποτελεί έκπληξη που τις πρώτες ημέρες μετά τη φωτιά, τα τηλέφωνα και τα συγκινητικά μηνύματα έπεφταν βροχή, μαζί με προσφορές από εθελοντές.

"Τις δεκαπέντε πρώτες ημέρες, υπήρχαν άνθρωποι που κάθονταν έξω από το κτίριο με τις ώρες", σημειώνει η ίδια στην εφημερίδα.

Η σελίδα στο facebook είναι διαδραστική και ο καθένας από εσάς μπορεί να συμμετάσχει στη διαμόρφωση της αίθουσας. Αναζητείστε τη σελίδα Attikon Apollon Cinemax Class στο facebook, πατήστε "μου αρέσει" στη σελίδα και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύνολο της διαδικτυακής δραστηριότητας.

"Έτσι, θα ενώσετε τη φωνή σας με εκείνους που εκείνο το βράδυ ένιωσαν ότι έχασαν ένα κομμάτι της πόλης τους", σημειώνουν οι αρμόδιοι.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: