Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με τη βοήθεια του στρατού θα επιχειρηθεί να καθαρισθεί το συντομότερο δυνατό η Αθήνα.
Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η έξοδος των πρώτων στατιωτικών οχημάτων και στρατιωτών προκειμένου να συμβάλουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Η απόφαση ελήφθη μετά από σχετική πρόταση του Δήμου Αθηναίων αλλά του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου ο ο οποίος είχε επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ζητώντας τη βοήθεια του στρατού. Κι αυτό γιατί μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να σταματήσει την αποκομιδή και σε ευαίσθητους χώρους (λαϊκές, νοσοκομεία, σχολεία), μόνο με τους ιδιώτες ο όγκος των σκουπιδιών υπολογίζεται ότι θα αυξανόταν.

Σύμφωνα με ις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, Ο σχεδιασμός της εμπλοκής του στρατού βρίσκεται σε εξέλιξη κι έτσι ακόμη κανείς δεν γνωρίζει πόσα στρατιωτικά οχήματα (υπενθυμίζεται ότι ο στρατός διαθέτει μεγάλο αριθμό απορριμματοφόρων).

Σπηλιόπουλος στην aftodioikisi.gr


Σε δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος τονίζει ότι«η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ελήφθη μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Αθηναίων και του υπουργείου Εσωτερικών. Εκτός από το βασικό στόχο για την υπεράσπιση της πατρίδας, ο στρατός έχει και κοινωνικό ρόλο. Στα πλαίσιο αυτού του κοινωνικού ρόλου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους πολίτες της Αθήνας θα βοηθήσει να ξεπεραστεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα», καταλήγει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.
www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: